Veelgestelde vragen

- Welke betaalmethoden zijn er?

Bij Liva Living kun je betalen met iDeal of creditcard.

- Wat zijn de verzendkosten?

Nederland: 6,00 euro / vanaf 35,- ontvang je een gratis kaars

België: 9,00 euro / 3,95 euro vanaf 65 euro

Terschelling: afhalen is gratis

Je pakketje afhalen is alleen mogelijk op Terschelling. Kies hiervoor bij het winkelmandje voor 'afhalen' en betaal geen verzendkosten. Heb je voor deze optie gekozen? Stuur dan een mail naar info@livaliving.nl en dan spreken we een afhaalmoment af.

- Ik heb geen orderbevestiging ontvangen, wat moet ik nu doen?

Als je zeker weet dat het bedrag van je rekening is afgeschreven en de orderbevestiging ook niet in je spamfolder terecht is gekomen, kun je een mailtje sturen naar info@livaliving.nl

Stuur voor de zekerheid een screenshot mee van betaling en dan kijken we ernaar.

- Hoe stuur ik een item retour?

Toch niet helemaal tevreden? Jammer, maar het is geen probleem om je item(s) terug te sturen. Stuur een e-mail naar info@livaliving met daarin je bestelnummer en het item wat je retour wilt sturen. Je krijgt een e-mail terug met de adresgegevens zodat je het pakketje kunt terugsturen. Na het verwerken van je retour ontvang je een bevestiging en zal het retourbedrag binnen zeven dagen na verwerking worden teruggestort. Retoureisen;

- Producten dienen binnen 14 dagen na ontvangst bij ons retour te zijn binnengekomen.

- Producten moeten in originele staat en/of verpakking worden geretourneerd.

- Retourneren is gratis maar totdat wij het pakketje hebben ontvangen, ben jijzelf verantwoordelijk voor het pakket. Bewaar dus je verzendbewijs. 

- Ik heb een beschadigd product ontvangen, wat moet ik nu doen?

Dit hoort natuurlijk niet! Stuur een mailtje naar info@livaliving.nl en zet een foto van het kapotte item in de bijlage. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen om te kijken naar een gepaste oplossing.

- Ik zie een leuke kaars of giftset, maar de kleur of samenstelling die ik zou willen die staat er niet tussen, wat kan ik doen?

Omdat op een uitzondering na alle kaarsen door onszelf worden gemaakt, kan het zo zijn dat er nog wat extra kleuren liggen waar wij voor jou een nieuwe kaars mee kunnen maken. Stuur een mailtje naar info@livaliving.nl en laat ons weten wat je graag zou willen. Dan kunnen we samen kijken naar de opties.